Megbízhatóság

30 év tapasztalatnak köszönhetően maximális precizitást és minőséget garantálunk. Bármilyen megrendelést teljesítünk, legyen szó akár egy ajtóról, vagy egy teljes tömbházról.

Tapasztalat

Amennyiben garantáltan jó minőséget szeretne kapni a pénzéért, a 30 éves Wappal a megoldás az Ön számára! Cégünk 1994 óta foglalkozik nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és beépítésével.

Projektjeink

At Industify Company, we rely on honesty, discipline and hard work and believe our success can be attributed to upholding a simple set of core values that date back to the beginning of the company.Industify is an integrated design-build firm offering engineering, architecture and construction services to domestic and international customers throughout the U.S. Unique to Industify is the fact that we conduct all disciplines in-house in a collaborative environment.

Proiecte

Mi vagyunk a WAPPAL

A WAPPAL SRl 1994. óta foglalkozik nyílászárók gyártásával, forgalmazásával, és beépítésével.Új vagy felújított otthon és otthonos környezet - A Wappal mind magánházak, mind pedig ipari létesítmények építésekor vagy átépítésekór nemcsak minőséget és garanciát tud nyújtani, hanem tapasztalat szekameberei révén tanácsot is tud adni úgy a fizikai személyeknek mint tervezőknek és kivitelezőknek. A több mint 25 éves szakmai tapasztalat garanciát jelent a gyártott és forgalmazott termékeinkre.

Nagy-Galaczi András

Tulajdonos

Az álmait valóra váltjuk

Ha tényleg a legjobb minőséget akarja az ember a pénzéért, akkor ezt a céget kell választani. A szerelők is profi munkát végeznek.

Magyarosi Gábor

ro_RO
hu_HU ro_RO