A WAPPAL SRL 1994. óta foglalkozik nyílászárók gyártásával, forgalmazásával, és beépítésével. Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. Bármilyen volumenü megrendelést teljesítünk, legyen akár az egy ajtó vagy egy egész irodaház nyílászáróinak elkészítése. A PVC profilok alapszíne fehér míg az alumínium natúr, de különböző, a RAL színskálának megfelelõ színekben is lehetőség van a kivitelezésre.

A REHAU 5 kamrás PVC nyílászárók a német Winkhaus rejtett vasalattal készülnek, míg az alumínium szerkezeteinket a Alumil es Profilco görög profilrenszereinkbõl állítjuk össze. Termékkínálatunkban még megtalálhatóak a Trionic bejárati ajtópanelek... Ezen kívül szívesen állunk minden kedves kliens és viszonteladó rendelkezésére különféle üvegek (GUARDIAN) értékesítésével.

 

Az értheti meg legjobban önöket, aki – hozzánk hasonlóan – maga is építkezett már. Hiszen mi is – akárcsak önökórák hosszat mérlegeltünk, tervezgettünk, és persze számoltunk is. Ma már tudjuk, hogy egy építkezésnél az a legfontosabb, hogy az ember hozzáértő, megbízható partnereket – építészt, építési vállalkozót, és iparosokat találjon, szeretnénk továbbadni önöknek a WAPPAL SRL szakértőinek tanácsát: minden téren ügyeljen az értékálló minőségre, hiszen családjának épít új otthont, alkalmazottainak pedig, otthonos környezetet.

Ebben a szellemben kívánjuk önöknek, hogy leljenek sok örömöt az új (itott) épületekben!

A REHAU ajtóés ablakrendszer egy rendkívül széles választékú, csúcsminőségű technológiával készülő rendszerek összessége, mely a legmagasabb igényeknek is képes megfelelni: kiváló hang és hőszigetelés, nagy stabilitású és hosszú élettartam.

 

A REHAU ablak- és ajtóprofilok nagy szín és formaválasztékban kaphatóak. A teljes REHAU rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy mindegyik ablakrendszere maximálisan kombinálható legyen a másikkal. Emiatt a tervezők és kivitelezők hatalmas előnyöket élvezhetnek a komplett REHAU rendszerekkel kapcsolatba a klasszikustól az ultramodernig.

Az ablak- és ajtórendszerünk mellett kiegészítő rendszereket is kínálunk, mint a külsőés belső ablakpárkányok, függöny-, toló-, szúnyogháló, stb…

 

A REHAU ablak- és ajtórendszerből gyártott nyílászárók a legjobb minőségben és a legkedvezőbb árfekvésben kaphatóak. Ezen kívül említést érdemel, hogy a REHAU nyílászárók karbantartása könnyű és egyszerű.

 

Röviden szólva a REHAU rendszer olyan átfogó termékskála, mellyel lehetőség van a nyílászárók komplett kivitelezésére A-tól Z-ig, csúcsminőségben is elérhető árakon; egy életre szóló kényelem

 

Hosszú élettartam A REHAU nyílászárók UV sugárzásállók, a legszélsőségesebb időjárási viszonyok közepette sem színeződnek el. Az új fejlesztéseknek köszönhetően lényegesen tovább megtartják szép fényüket.

 

Variációgazdagság A REHAU műanyag nyílászárók megfelelnek a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek: akár új építkezésről, felújításról, klasszikus vagy modern stílusú épületről van szó. A REHAU profilkombináció lehetővé teszi a legkülönbözőbb ablaktípusok előállítását. A kiegészítő profilok nagy választékának köszönhetően minden beépítési mód egyedileg megtervezhető és kivitelezhető.

 

Szépség, sokszínűség, esztétika! Csak az ön fantáziájától függ, hogy milyen nagyságú, színű, formájú nyílászárókkal látja el épülő házát. Kívánsága teljesítésének nincsenek határai, mivel az egyre szélesebb igényként jelentkező egyedi íves, alakos és bármilyen színű műanyag és alumínium nyílászáró gyártására is felkészültünk.

 

Hangszigetelés Valószínűleg ön is gondolt már arra, mennyivel kiegyensúlyozottabb lenne az élete, ha nem zavarná nyugalmát az ablaka előtt elhaladó gépkocsik zaja. Nyílászáróink kiváló hangszigetelési tulajdonságainak köszönhetően erre a problémára is megoldást kínálnak.

 

Kiváló hőszigetelés. A rosszul záródó ablakok szó szerint a ház gyenge pontjai. Meg kell birkózniuk a hőséggel és a hideggel, a benti és kinti nagy hőmérséklet-különbséggel. A REHAU rendszer nyílászárói a legszélsőségesebb időjárási viszonyok közepette is jól érzik az épület belső hőmérsékletét. Megfelelő üvegezéssel a meleg-, illetve a hideg veszteség akár háromnegyede is elkerülhető. Ez nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetet is kíméli.

 

Biztonság, betörésvédelem Nyugodtan ránk bízhatja magát, mert nyílászáróink tökéletes működősét és betörésvédelmét a kiemelésgátlóval ellátott német gyártmányú Winkhaus vasalatrendszer biztosítja, mely számtalan nyitásmódot tesz lehetővé, és a téves működtetés ellen is védelmet nyújt.

 

Szellőztetés Patakokban folyik a víz az emeleti szobák ablakairól? Penészesednek a falak? A helyiségekben keletkező porra nem megfelelő szellőztetés esetén a falazatok és az ablakok felületein csapódik le. Ezért minden eddigi és elkövetkező kliensünk figyelmét maximális odafigyelésre hívjuk fel: NAGYON FONTOS A RENDSZERES SZELLŐZTETÉS !

 

 

Egyéb szolgáltatások

  • Alumínium

    Aluminium

  • Üveg

    A modern építészet egyik domináns építőanyaga az üveg. Fizikai és optikai jellemzőitől fogva, mind hőtechnikai, mind esztétikai, de biztonságtechnikai szempontból is az építészeti megoldások soha nem látott változatosságát teszi lehetővé.

Katalógusok
  • svg Winkhaus .PDF
  • svg Geneo .PDF
  • svg Euro70 .PDF
  • svg PROFILCO63 .PDF
  • svg ALUMIL .PDF
hu_HU
ro_RO hu_HU