Firma S.C. WAPPAL SRL se află în domeniul tehnologiei de tîmplărie din PVC și aluminiu din anul 1994. Activitatea noastră se extinde după caz pe tot teritoriul Romîniei. Suntem dispuși de a satisface comenzile de aproape orice volum, poate să fie chiar o singură ușă, ori chiar si tâmplărie pentru case de birouri.

Culoarea de bază a profilelor PVC este de culoarea albă, precum celor din aluminiu fiind de culoarea "natur-original". Se mai utilizează profilele vopsite din gama RAL atît pentru profilele din PVC cît și pentru profilele din aluminiu. Pentru tâmplăriile din PVC REHAU seria de cinci camere se utilizează feroneria Winkhaus importată din GERMANIA. Tâmplăriile din aluminiu sunt fabricate din profil grecesc Alumil es Profilco de înaltă calitate. Între produse mai puteți găsi panele pentru uși Doora. Totodată stăm la dispoziție fiecărui client privind valorificarea sticlelor si geamurilor termopane de diferite tipuri (GUARDIAN) importate din Oroshaza-Ungaria.

 

Vor înțelege cel mai bine - la fel ca noi - cei care s-au angajat deja în diferite constructăii. Deoarece - ca și dvs - planificăm-, apreciem-, precum am efectuat si antecalculații ore în șir. Conform experienței noastre vă recomandăm importanța de a găsi parteneri pricepuți, de încredere fiind antreprenor în construcție sau chiar in alte domenii. MOTO: "În orice împrejurări, în orice domeniu se necesită calitatea solidă pentru a crea familiei un cămin adevărat sau angajațiilor un mediu familiar."

În aceste împrejurări vț urăm să găsiți multă fericire în lucrarea Dvs. cea nouă.

Sistemul Rehau oferă o gamă largă cu calitate impresionantă atât ferestrelor și ușilor, cele care sunt eficiente izolațiilor termice-, precum și fonice.

 

Sistemele de tâmplărie includ sisteme cu deschidere normală , sisteme cu deschidere culisantă, precum si produse destinate finisării ferestrelor (glafuri interioare și exterioare).

 

În continuare, cîteva detalii asupra sistemului Rehau, cea care a fost realizată pe baza unei game standard de profile performante și recunoscute, utilizate atât pentru construcții noi cât și pentru lucrări de renovare.

 

Rehau introduce în premieră îmbunătpțiri și inovații cum ar fi: o mai bună izolare acustică, etanseitate sporită la apă și vânt, un nivel ridicat de protecție (sigurantă).

 

Intreținere ușoară și durată lungă de viață Datorită duratei lungi de viată, ferestrele din Rehau reprezintă o investiție ideală. Spălarea cu apă și detergenți obișnuiți ( a se evita utilizarea agenților abrazivi) este foarte simplă. Mai mult decât atât, ferestrele nu trebuie niciodatâ vopsite.

 

Gama largă de culori Gama largă de culori în diverse texturi: colorate în masă, acoperite cu folie de tipul structurii lemnului sau coextrudate, permite realizarea unor multiple combinații creative. Culoarea neutră gri a garniturilor de etanseizare creează o imagine modernă.

 

Finisajul ferestrelor Cu gama profilelor adiționale și compatibile, fiecare fereastră poate fi realizată in cele mai mici detalii: placările de spaleti cu PVC tradițional rigid sau masiv, glafurile interioare și exterioare, galeriile cu sistemul de ține inclus iși pun amprenta în finisajul oricărui interior. și în acest caz, diversitatea culorilor asigură realizarea armonizării perfecte cu sistemul de ferestre si uși existente.

 

Izolare acustică și termică maximă Profilul Rehau permite montarea cu ușurință a geamului termopan cu grosimi de 32mm pana la 48mm (dacă este necesar), o garanție suplimentară împotriva surplusului de decibeli, si a temperaturilor extrem de scăzute.

 

Service O rețea de fabricanți autorizați de ferestre Rehau oferă cea mai bună garanție pentru produsul finit, care răspunde din toate punctele de vedere tuturor dorințelor și exigențelor beneficiarului. La un sistem de calitate corespunde un service de calitate.

 

Protecția locuinței Pe lângă sistemul de ferestre si uși, gama Rehau oferă posibilitatea ca locuința dumneavoastră -- fie că e vorba de o construcție nouă sau o lucrare de renovare -- să fie protejată complet cu ajutorul unui larg sortiment (plasa contra insectelor și altele) Izolarea excelentă, siguranța, acționarea si întreținerea confortabilă sunt avantaje ale gamei Rehau care vorbesc de la sine. Adăugând și paleta largă de culori, orice locuintă poate fi adaptată stilului dumneavoastră personal.

 

Etanseitate optima la apă și vânt Canalurile de drenaj suplimentare existente în profil, previn infiltrarea apei. Buna realizare a profilului, cu o adâncime mai mare a spațiului de drenaj asigură sistemului de ferestre o etanseitate perfectă la apă si vânt.

 

 

Alte servicii

  • Sticla

    Sticla este materialul dominant al construcției moderne. Conform caracteristicilor optice, estetice, termo-tehnicale, precum și siguranței de înaltă calitate. Are ca scop satisfacerea a celor mai multe imaginații a populației erei noastre atît prin apariție cât și posibilitatea de trecere din exterior către interior.

Katalógusok
  • svg Winkhaus .PDF
  • svg Geneo .PDF
  • svg Euro70 .PDF
  • svg PROFILCO63 .PDF
  • svg ALUMIL .PDF
ro_RO
hu_HU ro_RO