Sticla

Sticla este materialul dominant al construcției moderne. Conform caracteristicilor optice, estetice, termo-tehnicale, precum și siguranței de înaltă calitate. Are ca scop satisfacerea a celor mai multe imaginații a populației erei noastre atît prin apariție cât și posibilitatea de trecere din exterior către interior.

În urma efectuării unor sondaje, părerile multor oameni erau același privind infectarea mediului înconjurător: efectul autovehiculelor.

Prin cercetările efectuate statisticile arată și confirmă rând pe rând ajungerea a CO2 -ului în atmosferă în procent de 80% datorită instalațiilor de încălzire. Privind aceste probleme se datorează mulțumiri proprietarilor clădirilor economisitoare în domeniul instalațiilor de termoficare, a căror componente principale se alinie și sticla.

 

                                                   

 

Float


Fabricarea produsului:

În timpul fabricării geamurilor Float, materialul de geam topit e încălzit la temperatura 1100 C, apoi turnat într-o piscină mare umplută cu staniu topit. Materialul de geam apoi se așază pe staniu uniform. În timpul fabricării geamul este lăsat să se extinde pe o lățime de 300-360 cm, în funcție de grosimea necesară. Grosimea este controlată de viteza cu care este tras geamul de-a lungul suprafeței staniului. După un drum de 120 m în răcitor, găsim un material de geam perfect plată care are temperatura camerei. Tăietoare automatice sunt folosite pentru a tăia bucățile de geam de mărimea dorită.

 

Caracteristici:

 • Suprafață plană
 • Valoarea coeficienții de transmitere a luminii mare
 • Poate fi laminată, întărită
 • Edzhető, laminálható, hajlítható
 • Ezüstözhető, tükör készítése
 • Használható kijelzőkhöz, savmaratáshoz és kerámiával való dekoráláshoz. 

 

Cantitățile livrabile a acestui produs

Grosimile standarde: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 și 15 mm. Firma noastră folosește mai des geamuri Float de grosimea 4,6 mm. Alte grosimi pot fi comandate.

 

Datele tehnice:

Grosimea

Greutatea [kg/m2]

Lumina transmisă [%]

Lumina reflectată [%]

Energie solară transmisă [%]

2

5

91

8

87

3

7.5

91

8

84

4

10

90

8

82

5

12.5

90

8

80

6

15

89

8

78

8

20

89

8

74

10

25

88

8

71

12

30

86

8

66

15

37.5

83

8

62

 

Low-e

 

Confecționarea geamului termopan LOW-E asigură coeficiența de transmitere a temperaturii K=1,1 W/m2. Cine construiește din sticlă iubețte lumina soarelui. Geamurile sunt elementul cel mai important al unei fațade. După stil și format, după ritm și simetrie, ele dau potențialul estetic și valoarea unei fațade. O unitate de vitraj produsă din două sau mai multe foi de sticlă unite prin una sau mai multe camere umplute cu aer sau gaz inert despărăite de un distanțier metalic cu un desicant întreaga unitate este asamblată ermetic cu o dublă barieră de sigilare. În funcție de cerințe (izolare termică, protecție solară, siguranță), pachetul de geam izolant poate avea dimensiuni și compoziții diferite. În zilele noastre termoizolarea are efect ridicat privind ambianța și economia de energie, cu acest statut fiind un component foarte important pentru construcția modernă. Conform cerințelor tehnice cele mai moderne GUARDIAN dispune de o gamă de fabrici ce determină evoluția cea nouă.

 

Izolare termică și protecția mediului

 

Predispoziția pentru interesul ambiant al populaței are un efect cât mai mare asupra construcțiilor. Ordonanța germană (Warmesschutzverordnung) din 1995 privind provocarea schimbării climei s-a propus reducerea emisiei CO2 acordănd o șansă imensă produselor cu gospodărirea energiei. Conform centralizării Europei privind procedura armonizării, se constată apariția problemelor anterior enumerate, se vor introduce și se vor aplica noi reglementări și în alte țări. Ca urmare va fi o "povară"pentru domeniul construcției și conform acestor decizii trebuie să se depună un efort deosebit pentru reducerea necesară a termoficării. Atât tâmplăriile cât și geamurile termopane trebuie să aibă însușiri și pentru acumularea energiei pasive din radiația solară. Comparând cu alte materiale de construcții geamul termopan are avantajul pozitiv (balanța termică) de transmitere selectivă.

 

Descrierea produsului

 

Produsul Low-E 1.1 (ClimaGuard Premium 2.) are calităiile deosebite. Satisface cele mai ridicate cerințe tehnice și calitative. Păstrează calitatea prin supraveghere cu scopul de a furniza distribuitorilor un produs de calitate constantă.

 

 

 

Proprietăți și funcții

 

Sticla modernă de izolație care, pe de o parte, asigură valori U scăzute de 1,1 W/m2K ca rezultatal peliculelor înalt-dezvoltate reduce de asemenea absorbția de energie solară datorită transmisiei lor scăzute de energie. Totuși Low-E 1.1 N, în timp ce asigură o excelentă valoare U de 1,1 W/m2K (în conformitate cu DIN), are și o remarcabilă energie înaltă de transmisie (g=63%) care face posibilă utilizarea gratuită a energiei solare pentru echilibrarea pozitivă termică a unei clădiri. Acest lucru se poate obține printr-un strat ultra-fin, dar înalt-eficient de metal nobil, care este amplasat în sticlă izolantă pe o suprafaț așezată la interspațiul cu geamul. Aceasta înseamnă că lumina și radiația solară pot penetra în camere fără nici un obstacol semnificativ, în timp ce energia de încălzire este ținută în interiorul clădirii. Camerele cu geamuri generoase sau serele pot astfel deveni colectoare solare în anotimpurile reci îi pot ajuta la economisirea unei energii valoroase de încălzire.

 

Confort la un nou standard

 

Un mod de viață natural și sănătos, precum un climat de lucru în clădirile rezidențiale este un factor important pentru calitatea vieții. Cu transmisia particulară cu înaltă vizibilitate, care este strâns legată de aceea a geamurilor convenționale și cu o neutralitate perfectă a culorii în termenii transparenței și ai reflexiei, Low-E ClimaGuard Premium 2 asigură cele mai înalte standarde de confort rezidențial și nu numai în zilele întunecoase ale iernii. Culorile și mențin intensitatea luminoasă și strălucirea. Mediul și căminul devin una.

 

Economisiri: cost de termoficare - energie termică

 

Prin aplicare sticlei Low-E 1.1 N pe lîngă reducerea cheltuielii contribuiți și la protecția mediului. O structură confecionată cu această sticlă Low-E 1.1 N 1.1 W/m2K Ug având caracteristici bine puse la punct cu valarea G = 58%, comparând cu montajul geamului termopan normal (float 4-16-4 float) reduce necesarul de păcură aproximativ cu 2.500 litru, ce înseamnă degrevarea naturii cu aproximativ 6900 kg CO2. Luând în considerare producția anuală a Europei, prin utilizarea aproximativț a 40 milioane m2 Low-E 1.1 N -geamuri parasolare- ar fi posibilă economisirea păcurii aproximativ 1,25 milioane de litru, adică ar ajunge cu aproximativ 3,5 milioane de tone mai puțin CO2 în atmosferă.

 

Sticla Low- E 1.1 N - element al "Casei Pasive"

 

Structura de geam termopan confecționat din sticlă Low-E 1.1 N cu dublu rost de aer a fost primul produs umplut cu ARGON, conform caracteristicilor sale a fost însușit cu denumirea "element capabil pentru Casa Pasivă", de către "Dr.Wolfgang Feist passivhaus Institut". Ideea "Casei pasive" - este fundamental privind dezvoltările ulterioare, conform căreia devine pentru construcție un element extrem de folositor în domeniul economisirii energiei termice.

 

Datele tehnice

Structura confecției termopan Strat de acoperire a luminii Strat de transmitere a luminii [%] Reflecția luminii [%] Indexul returnării culorii Ra DIN 6169 DIN 67507 EN410 [%] Ug-Argon EN 673 [W/m2K]
4-16-4 3 79 12 98 63 65 1.1
2+3 76 9 96 54 56 1.0
4-12-4-14-4 2+5 69 14 96 50 51 0.7
4-16-4-16-4 3+5 69 15 96 53 55

 

Cantitățile livrabile a acestui produs

 

Sticla Low-E 1.1 N se poate furniza la grosimile 4 și 6 mm, dimensiunile în foi fiind cele standarde în magazie. Se mai pot comanda și în alte dimensiuni cu alte caracteristici privind grosimea foilor, ce se vor stabili la comenzi unice și conform contractelor încheiate între părțile contractante.

 

Alte servicii

 • Aluminiu

  Aluminium

 • PVC

    A WAPPAL SRL 1994. óta foglalkozik nyílászárók gyártásával, forgalmazásával, és beépítésével. Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. Bármilyen volumenü megrendelést teljesítünk, legyen akár az egy ajtó vagy egy egész

Katalógusok
 • svg Winkhaus .PDF
 • svg Geneo .PDF
 • svg Euro70 .PDF
 • svg PROFILCO63 .PDF
 • svg ALUMIL .PDF
ro_RO
hu_HU ro_RO